S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

bendula@bendula.sk

0915 800 884 / 0904 978 872

hu

 

 

 

ČASTO KUPOVANÉ

Cena 355,0 € (9 230,0 CZK)
Cena 75,8 € (1 970,8 CZK)
Cena 219,0 € (5 694,0 CZK)

» > Ochrana osobných údajov

Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Prehlásenie o ochrane osobných údajov.

Spoločnosť Mikuláš Bendula a spoločnosť Bendula s.r.o, prevádzkovateľ internetového obchodu www.bendula.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi manipulované v súlade zo zákonom č. 122/2013Z.z., a v súlade s Obchodnými podmienkami spoločnosti Mikuláš Bendula a Obchodnými podmienkami  spoločnosti Bendula s.r.o. 

Aké údaje zhromažďujeme?

Spoločnosť Mikuláš Bendula a Bendula s.r.o vykonáva obchodnú ani inú činnosť len pre osoby, ktoré sú podnikateľmi podľa Živnostennekého zákona a Obchodného zákonníka. Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme poznať obchodné meno, sídlo firmy prípadne názov firmy, IČO, IČ DPH, adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme Vaše obchodné transakce u nás. V prípade vyzdvihnutia objednávky, ktorá bola uhradená vopred prostredníctvom internetu (prípadne bankovým prevodom), pri vyzdvihnutí reklamácie, či pri preplácaní dobropisu od Vás môžeme požadovať predloženie identifikačného dokladu (OP alebo CP), a to za účelom predchádzania vzniku škôd a zamedzenia legalizácie výnosov pochádzajúcic z trestnej činnosti. Bez predloženia niekterého z týchto dokladov Vám môžeme odmietnúť tovar či peniaze vydať/preplatiť. Nezhromažďujeme údaje osobného charakteru.

K čomu údaje slúžia?

Pre realizáciu obchodnej transakcie a dodaniu tovaru na Vami určené miesto s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie uvedené údaje a tieto získame pri Vašej registrácii, a to buď trvalej alebo dočasnej. Nakoľko sú tieto Vaše osobné údaje získavané za účelom realizácie obchodnej transakcie, nie je nutný Váš výslovný súhlas.

Ako môžete existenciu týchto dát ovplyvniť?

Po zalogovaní do eshopu www.bendula.sk môžete tieto údaje editovať alebo mazať. (Z účtovných dôvodov nie je možné editovať fakturačné údaje.) V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť, stačí odoslať e-mail na bendula@bendula.sk .

 

YTJlNmY3Y2